Bestelling & Levering

Bestelling en Levering

Bij Globaldeals.nl houden we van unieke en kwalitatieve producten. Net als jij, houden wij absoluut ook niet van te veel betalen.

Al onze producten worden rechtstreeks vanuit de leverancier verzonden, zodat wij kunnen besparen op opslag- en transportkosten. Dit zorgt ervoor dat wij voor jouw de beste prijs kunnen garanderen en ook nog de verzending op ons kunnen nemen! 

De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan je wellicht gewend bent. Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-14 dagen.  (Exclusief vertragingen)

 Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Track & Trace

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen. Klik hier om je bestelling te volgen hier:  >>>

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag! Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

Als je vraag niet tussen de veelgestelde vragen staan, kunt u ons contacteren door het contactformulier in te vullen, of te mailen naar info@globaldeals.nl